Zonnepanelen Bedrijven in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Oost-Vlaanderen? Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar helpen u ook jaarlijks geld besparen. Zonnepanelen helpen u jaarlijks namelijk honderden euro’s besparen op uw energierekening. Binnen 25 jaar bespaart u maar liefst 19.000 euro! U bent dus niet alleen duurzaam bezig, u bespaart ook nog eens een fors bedrag. U kunt tot wel 40% op de kostprijs besparen door gratis en vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken van zonnepanelen bedrijven die werken in Oost-Vlaanderen. Via ons dienst vergelijkt u gratis en vrijblijvend tot wel 5 offertes van zonnepanelenbedrijven die werkzaam zijn in de regio Oost-Vlaanderen. Wilt u ook tot 40% besparen op de kosten van uw zonnepaneleninstallatie? Maak dan gebruik van onze gratis offerte-vergelijkingsdienst!

Zonnepanelen Prijs en Rendement in Oost-Vlaanderen

Het rendement van zonnepanelen is erg hoog in verhouding met de prijs van een gemiddelde installatie. Een zonnepaneleninstallatie voor een gemiddeld huishouden kost circa 5.500 euro (exclusief premie). Van de overheid krijgt u een deel van dit bedrag vergoed in de vorm van een premie. U heeft 15 jaar lang recht op deze premie. Door het installeren van zonnepanelen zijn er enorme besparingen te behalen op uw energierekening. Binnen 25 jaar helpen de panelen u tot 19.000 euro besparen op uw energierekening! Vergeleken met de kostprijs van zonnepanelen ligt het rendement dus zeer hoog. Overstappen op zonne-energie is dus een zeer slimme investering! Prijzen van installateurs in de regio Oost-Vlaanderen kunnen we erg van elkaar verschillen. Vergelijk net als velen anderen meerdere zonnepanelen offertes, zo weet u dat u nooit teveel betaalt voor uw zonnepanelen installatie.

Maak Gebruik van de Premie op Zonnepanelen

Voor zonnepanelen geldt een landelijke premie. De Vlaamse overheid geeft u 15 jaar lang een vergoeding van 22,60 euro per 1000 kWh. Een installatie die de energiebehoefte van een heel gezin dekt heeft een vermogen van 4000 kWh. Gedurende 15 jaar zult u 1356,- euro in de vorm van een premie ontvangen. In Oost-Vlaanderen maken al meerdere inwoners gebruik van deze vorm van premie. De terugverdientijd van is hierdoor nog voordeliger. Zeker met de stijgende energie prijzen wordt het steeds interessanter om panelen op uw dak te laten plaatsen. Zelfs wanneer het bewolkt is leveren zonnepanelen u voldoende stroom om fors te besparen.

De kunststof kozijn offerte controleren en vergelijken is vaak lastiger dan verwacht. Is de goedkoopste echt de beste? Bekijk het stappenplan en het praktijk voorbeeld op Kunststofkozijnen.nl.